Over ons

Over ons

Sinds 1997 zijn we actief in de sleutel en slotensector en sinds 2014 werken we met onze ervaringen onder de naam Utrecht Electronic Sleutel. De sector waarin we werkzaam zijn, volgen we op de voet. Wij gelden als referentie voor productiefirma’s in de regio. Ook volgen we in dezelfde sector hoogwaardige opleidingen en seminars om de nieuwste technologieën te leren en toe te passen. Wij werken vanuit de principe om alle ins en outs te kennen van de snel veranderende technologieën en technieken.

Daarnaast onderscheiden onze werkzaamheden in het monteren van afstandsbedieningencentra, slotensystemen en parksensoren. Met deze werkzaamheden gaan wij altijd erg secuur mee aan de slag. Met name mensen die hun sleutels zijn verloren worden op dezelfde dag met de experts van de spoedservice ter plekke verholpen van hun probleem.

 

Bij Utrecht Electronic Sleutel komen niet alleen klanten uit Nederland, ook in omringende landen is er vraag naar onze producten en diensten. Wij bewijzen onze betrouwbaarheid en ervaringen met wat we doen en we streven er constant naar om onze organisatie elke dag weer te verbeteren. Dit geldt ook met de samenwerking met autoverhuurbedrijven en professioneler autogarages.

Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • het maken van reservesleutels
  • reparatie van afstandsbedieningen
  • montage van slotsysteemcentra
  • montage van parksensoren
  • en reparatie van contacten en deursloten

Kortom, we houden ons bezig met alle aspecten van de sleutel en slotensector. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze ervaring en het vertrouwen die onze klanten ons geeft. Wij zetten ons in alle tijden in voor het voorzien van de behoeften van onze klanten.

U.E.S. Team

Onze klanten